+31 (0)20 697 96 36 info@ttisi.nl

TTI Success Insights Versnelt Het Proces Om Menselijk Potentieel Te Ontdekken

TTISI Zet de Toon In de Assessmentwereld

Sinds 1984 levert TTISI een scala aan assessment instrumenten die organisatieprocessen & HR- trajecten versnellen en verbeteren. Wij waren in dat jaar ook het eerste bedrijf ter wereld dat een gepersonaliseerde DISC Analyse introduceerde! TTISI liep, loopt en blijft vooroplopen in het faciliteren en versnellen van zelfinzicht; dé motor achter de ontwikkeling van professionals, teams en organisaties.

Wat Maakt TTI Success Insights Anders?

Innovatief en Gebruiksvriendelijk

TTISI biedt zelfinzicht via innovatieve Analyses die leesbaar en informatief zijn. Ze stimuleren de betrokkenheid en het actief deelnemen van medewerkers in individuele en groepstrajecten.

Research als Basis

Al ruim 30 jaar staat ons R&D Team in combinatie met onafhankelijke validatie onderzoekers garant voor betrouwbaarheid en accuratesse. Wij zijn trots op de unieke inhoudelijke kwaliteit die onze instrumenten bieden.

Research als Basis

Al ruim 30 jaar staat ons R&D Team in combinatie met onafhankelijke validatie onderzoekers garant voor betrouwbaarheid en accuratesse. Wij zijn trots op de unieke inhoudelijke kwaliteit die onze instrumenten bieden.

Data die Verdiept

Onze Assessments zorgen ervoor dat er een diepgaande en unieke analyse wordt gemaakt op basis van de Multi-Science benadering die inzicht geeft in het grotere plaatje op individueel-, team-, en organisatieniveau.

Veiligheid voor Alles

Mensen die assessments maken moeten erop kunnen vertrouwen dat hun antwoorden en gegevens in veilige handen zijn. Wij zijn AVG-proof, ISO 27011 gecertificeerd én cyber protected naar de allerlaatste inzichten.

Veiligheid voor Alles

Mensen die assessments maken moeten er op kunnen vertrouwen dat hun antwoorden en gegevens in veilige handen zijn. Wij zijn AVG-proof, ISO 27011 gecertificeerd én cyber protected naar de allerlaatste inzichten.

TTISI Wereldwijd Toonaangevend

TTISI levert via research onderbouwde gevalideerde assessments aan mensen en organisaties over de hele wereld.

Wereldwijd zijn er al meer dan 35 miljoen TTISI Assessments gebruikt!

Onze Assessments zijn beschikbaar in maar liefst 48 talen!

Onze Assessments worden gebruikt in meer dan 100 landen en we zijn in 55 landen gevestigd!

Hoe Het Allemaal Begon

Hoe Het Allemaal Begon

Bill J. Bonnstetter was een echte innovatieve ondernemer. Door zijn bescheiden komaf te combineren met zijn drive, zijn toekomstvisie en veel hard werk heeft hij samen met zijn zoon David Bonnstetter van TTI Success Insights een groot internationaal succes weten te maken. Een bedrijf dat miljoenen mensen geholpen heeft nauwkeurig inzicht in zichzelf en elkaar te krijgen, met alle mooie voordelen die dat met zich meebrengt!

Benieuwd naar de historie van TTI Success Insights?

Nu u weet waarom wij anders zijn, versnel ook het proces om menselijk potentieel te ontdekken met TTISI.

Maak Het Verschil
Met Instrumenten Die Werken

Vertaal HR-beleid naar concrete doelen. Kies voor assessments die mensen daadwerkelijk helpen het beste uit zichzelf en elkaar naar boven te halen.