+31 (0)20 697 96 36 info@ttisi.nl

Leer De Universele Taal Van

TTISI DISC, 12 Driving Forces, EQ En Meer

DISC Assessment

Onze Certificatietrainingen

Om zelf met de Assessments van TTI Success Insights aan de slag te kunnen is Certificatie verplicht. Onze Certificatietrainingen zijn erop gericht om u op een prikkelende, praktijkgerichte, interactieve manier zelf de ins en outs van verschillende persoonlijkheidsdomeinen te laten ontdekken. Wij bieden u daarin een aantrekkelijke mix van e-learning en klassikaal onderwijs. U wordt begeleid door ervaren trainers die de theorie beheersen én praktijkervaring hebben met het inzetten van TTISI Assessments. Bij individuen, teams en bij het ontwikkelen van organisaties.

3-in-1-certificatie

3 in 1 Certificatietraining


TTISI DISC, 12 Driving Forces & EQ
(TriMetrix EQ)

3 in 1 Certificatietraining


TTISI DISC, 12 Driving Forces & EQ
(TriMetrix EQ)

Centraal staan de 3 Domeinen die een grote invloed hebben op onze handelingen, beslissingen en de interactie met onze omgeving: Gedrag (DISC), Driving Forces en Emotionele Intelligentie. U verdiept zich in de concepten achter de 4 Gedragsfactoren, de 12 Driving Forces en de 5 Domeinen van Emotionele Intelligentie. U leert het onderscheid én de samenhang te zien en terug te koppelen vanuit de context van vraagsteller en/of opdrachtgever.

2 dagdelen e-learning

3 aaneengesloten trainingsdagen op locatie

1 dagdeel intervisie

MBO+/HBO denk-/werkniveau

ttisi-disc-12-driving-forces-certificatie

Certificatietraining TTISI DISC &
12 Driving Forces

Certificatietraining TTISI DISC & 12 Driving Forces

Waardoor wordt iemand werkelijk gemotiveerd (Drijfveren of Driving Forces)? Welke Gedragsstijlen zet iemand in om datgene wat hij of zij belangrijk vindt, te bereiken (DISC)? Als u de wereld achter de 4 Gedragsfactoren en 12 Driving Forces begrijpt, bent u in staat alle voorkomende patronen in Gedragsstijlen en Driving Forces te interpreteren en terug te koppelen, vanuit de context van de vraagsteller en/of de opdrachtgever.

2 dagdelen e-learning

2 aaneengesloten trainingsdagen op locatie

1 dagdeel intervisie

MBO+/HBO denk-/werkniveau

eq-certificatie

Certificatietraining Emotionele Intelligentie (EQ)

Certificatietraining Emotionele Intelligentie (EQ)

De impact van emoties op onze keuzes, beslissingen en dagelijkse handelingen is groot. Tijdens de training leert u om uw klanten, collega’s of coachees aan de hand van de TTISI EQ Analyse op een praktische, laagdrempelige en concrete manier inzicht te bieden op dit vlak. Centraal staan de 5 Domeinen van EQ (intra- én interpersoonlijk) en de initiatieven die uw respondent op een gegeven Domein kan ontplooien.

1 dagdeel e-learning

1 trainingsdag op locatie

MBO+/HBO denk-/werkniveau

trimetrix-hartman-certificatie

Certificatietraining Denkpatronen (TriMetrix Hartman)

Certificatietraining Denkpatronen (TriMetrix Hartman)

Welke patronen en bewustzijnsniveaus sturen de gedachten, denkneigingen en handelingen van een respondent? De training biedt een gedegen introductie op de theorie die ten grondslag ligt aan deze meting: Hartmans formele Axiologie. Er is veel aandacht voor het leren “lezen” van de individuele Denkpatronen, zodat u samen met de respondent ontdekt wat hem of haar vanuit de denkpatronen makkelijk afgaat. Of wat hem juist wat meer moeite kost. Ook de combinatie met DISC (Gedrag) en Driving Forces (Drijfveren) komt aan bod.

2 aaneengesloten trainingsdagen op locatie

Certificaat Gedrag & Drijfveren/Driving Forces vereist voor deelname

HBO+ denk-/werkniveau

sq-grafiek

Certificatietraining Stress Quotient (SQ)

Certificatietraining Stress Quotient (SQ)

De SQ Analyse van TTISI is een diagnostisch instrument. Het helpt organisaties in kaart brengen of er sprake is van stress binnen teams, afdelingen of bij individuen. En zo ja, waar die stress vandaan komt. Daardoor wordt stress bespreekbaar voordat het te laat is. Certificeren voor SQ is eenvoudig. U meldt zich aan voor een online videotraining, en maakt vervolgens de certificerende toets.

30 minuten videotraining

Online toets

MBO+/HBO denk-/werkniveau

Wat Gecertificeerde Consultants Over TTISI Zeggen

"Inmiddels werk ik al vele jaren prettig en effectief samen met TTISI Benelux. De instrumenten helpen mij in coaching en teamtraining de deelnemers sneller en effectiever tot zelfinzicht te brengen. Het prettige is dat dit zeer goed wordt gefaciliteerd door TTISI Benelux."
Barend Gerretsen
Barend Gerretsen
Zeyn
Gecertificeerd TTISI Consultant
"Wij werken al jarenlang met veel plezier en succes samen met TTISI. Niet alleen omdat de instrumenten steeds weer van enorme meerwaarde blijken te zijn in trajecten die wij verzorgen maar ook omdat TTISI pro-actief mee denkt, naast je staat en daadwerkelijk een partner is en wil zijn."
Monique Hammink
dr. Monique Hammink
Avicenna Academie voor Leiderschap & Opleidingsinstituut KMBV
Gecertificeerd TTISI Consultant
“Sinds we, naast gedrag, ook naar drijfveren en emotionele intelligentie zijn gaan kijken zijn we in staat geweest om nieuwe consultants te vinden die sneller succesvol werden dan voorheen. Dit helpt enorm bij het de groei van onze onderneming. De samenwerking met TTISI is heel pragmatisch. Er wordt snel gereageerd en goed meegedacht om de rapportages perfect te laten aansluiten.”
Wilfred de Roos
Wilfred de Roos
Hovingh & Partners
Gecertificeerd TTISI Consultant
“Al jaren helpen de TTISI Assessments onze medewerkers makkelijker te communiceren en een blijvende connectie te maken. Iedereen van TTISI is super behulpzaam! Van de Certificatie, het plaatsen van een order of het sparren als we vastlopen of advies nodig hebben. TTISI gaat steeds ‘all the way’ en blijven evolueren met innovatieve ideeën. De disctainer® en de TTISI Community met boordevol informatie en materialen zijn hier slechts enkele voorbeelden van. TTISI is een top team!”
Inge Jacobs
Inge Jacobs
UZ Brussel
Gecertificeerd TTISI Consultant
“Over TTISI louter veel lof over de beschikbaarheid, hulpvaardigheid en deskundigheid. De heldere Certificatie en Hercertificatie trainingen geven ruim voldoende diepgang en inspiratie om het geleerde onmiddellijk in de praktijk te brengen. TTISI is 'een toffe club' om mee samen te werken!”
Pim Werkman
Pim Werkman
DPG Media
Gecertificeerd TTISI Consultant
"Samenwerken met TTISI is op meerdere fronten bijzonder prettig. Ze werken alleen met kwalitatief goede en gebruikersvriendelijke instrumenten met een positief opbouwende manier van omschrijven en daardoor maximale herkenning. De Analyses en ondersteunend materiaal hebben een professionele en frisse look & feel. Het TTISI Team is deskundig en klantgericht. Geen enkele vraag is te veel, denken altijd mee en leveren snel. Een optimale klantervaring is het resultaat."
Corine Steggink
Corine Steggink
Luxus Training
Gecertificeerd TTISI Consultant
“De Analyses van TTISI zijn het fundament onder elk teamtraject dat ik start. TTISI is voor mij een partner, waarmee ik vooral op inhoudelijk vlak graag spar. Ze helpen mij bepaalde casuïstiek soms net vanuit een andere invalshoek te bekijken waardoor ik nog meer diepgang kan aanbrengen in mijn trajecten.”
Salome vd Belt
Salomé van de Belt
Peacock Your Talent
Gecertificeerd TTISI Consultant
“De samenwerking met TTI Success Insights is al jaren TOP! Geen vraag is ze te gek en ze denken altijd graag met je mee, of dat nu inhoudelijk, commercieel of iets anders is.”
Annejet de Blecourt
Annejet de Blecourt
JETTING, Bureau voor Leiderschapsontwikkeling
Gecertificeerd TTISI Consultant
“Samenwerken met TTISI Benelux is gewoonweg een genot. TTISI staat voor “under promise and over deliver”. Ze denken pro-actief met je mee en willen je helpen om, met hun zeer nauwkeurige assessments, het beste uit mijn maar ook uit jouw relaties te halen.”
Evert Rondeel
Evert Rondeel
Practory
Gecertificeerd TTISI Consultant
"Sinds 2015 zetten wij, uiteraard na zorgvuldige certificering, de Assessments van TTI Success Insights in. De snelheid waarmee men werkt, de internationale inzetbaarheid en de persoonlijke betrokkenheid maakt het partnership met TTISI voor ons zeer waardevol."
Cleo van Amelsfort-Pinck
Cleo van Amelsfort-Pinck
Independent Recruiters Groep
Gecertificeerd TTISI Consultant
“TTISI Benelux zie ik als een partner, niet als een leverancier. Dat komt omdat TTISI met me meedenkt en openstaat voor ideeën. Ook de tools bevallen mij erg goed. Ik ken geen andere instrumenten die zo praktisch, diepgaand en concreet zijn. Een gevolg van de voortdurende productontwikkeling bij TTISI.”
Henry Bezema
Henri Bezema
Continu
Gecertificeerd TTISI Consultant
“De instrumenten van TTISI geven ontwikkeling/verander trajecten enorm veel diepgang en geven waardevolle input en praktische handvatten voor diverse vraagstukken. Het TTISI Benelux team staat altijd klaar om te ondersteunen, inspireren en mee te denken!”
Lianne van Liere
Lianne van Liere
Shift Forward
Gecertificeerd TTISI Consultant

Maak Het Verschil
Met Instrumenten Die Werken

Vertaal HR-beleid naar concrete doelen. Kies voor assessments die mensen daadwerkelijk helpen het beste uit zichzelf en elkaar naar boven te halen.