+31 (0)20 697 96 36 info@ttisi.nl

TTISI Assessments Zijn Beschikbaar In
48 Talen En In Meer Dan 100 Landen

Moedertaal Telt

TTISI is zich misschien meer dan enig ander assessment leverancier bewust van de rol die taal speelt bij het maken van een assessment. Breinonderzoek toont aan dat de connectie met onze moedertaal het sterkste is, en dus de aangewezen taal voor het invullen van een vragenlijst.

De scan links is van Vanessa Boettcher, Vice President TTISI International, die vier talen spreekt. Het illustreert dat haar brein de duidelijkste signalen afgeeft als zij reageert op items op de vragenlijst in het Spaans, haar moedertaal.

Daarnaast besteedt TTISI veel aandacht aan het lokaal normeren van haar assessments. Taal- en cultuuraspecten hebben immers impact op scores.

Vanessa Boettcher
“Ook al heb ik mijn hele volwassen en mijn professionele leven Engels gesproken, mijn Analyse is toch het meest nauwkeurig als ik de vragenlijsten in mijn moedertaal heb ingevuld“
Vanessa Boettcher
TTI Success Insights
Vice President of International Distribution

Lokale Expertise Binnen Een Wereldwijd Netwerk

Elke 7 seconden wordt ergens ter wereld een TTISI assessment gemaakt.

TTISI Locations

Wat Gecertificeerde Consultants Over TTISI Zeggen

"Inmiddels werk ik al vele jaren prettig en effectief samen met TTISI Benelux. De instrumenten helpen mij in coaching en teamtraining de deelnemers sneller en effectiever tot zelfinzicht te brengen. Het prettige is dat dit zeer goed wordt gefaciliteerd door TTISI Benelux."
Barend Gerretsen
Barend Gerretsen
Zeyn
Gecertificeerd TTISI Consultant
"Wij werken al jarenlang met veel plezier en succes samen met TTISI. Niet alleen omdat de instrumenten steeds weer van enorme meerwaarde blijken te zijn in trajecten die wij verzorgen maar ook omdat TTISI pro-actief mee denkt, naast je staat en daadwerkelijk een partner is en wil zijn."
Monique Hammink
dr. Monique Hammink
Avicenna Academie voor Leiderschap & Opleidingsinstituut KMBV
Gecertificeerd TTISI Consultant
“Sinds we, naast gedrag, ook naar drijfveren en emotionele intelligentie zijn gaan kijken zijn we in staat geweest om nieuwe consultants te vinden die sneller succesvol werden dan voorheen. Dit helpt enorm bij het de groei van onze onderneming. De samenwerking met TTISI is heel pragmatisch. Er wordt snel gereageerd en goed meegedacht om de rapportages perfect te laten aansluiten.”
Wilfred de Roos
Wilfred de Roos
Hovingh & Partners
Gecertificeerd TTISI Consultant
“Al jaren helpen de TTISI Assessments onze medewerkers makkelijker te communiceren en een blijvende connectie te maken. Iedereen van TTISI is super behulpzaam! Van de Certificatie, het plaatsen van een order of het sparren als we vastlopen of advies nodig hebben. TTISI gaat steeds ‘all the way’ en blijven evolueren met innovatieve ideeën. De disctainer® en de TTISI Community met boordevol informatie en materialen zijn hier slechts enkele voorbeelden van. TTISI is een top team!”
Inge Jacobs
Inge Jacobs
UZ Brussel
Gecertificeerd TTISI Consultant
“Over TTISI louter veel lof over de beschikbaarheid, hulpvaardigheid en deskundigheid. De heldere Certificatie en Hercertificatie trainingen geven ruim voldoende diepgang en inspiratie om het geleerde onmiddellijk in de praktijk te brengen. TTISI is 'een toffe club' om mee samen te werken!”
Pim Werkman
Pim Werkman
DPG Media
Gecertificeerd TTISI Consultant
"Samenwerken met TTISI is op meerdere fronten bijzonder prettig. Ze werken alleen met kwalitatief goede en gebruikersvriendelijke instrumenten met een positief opbouwende manier van omschrijven en daardoor maximale herkenning. De Analyses en ondersteunend materiaal hebben een professionele en frisse look & feel. Het TTISI Team is deskundig en klantgericht. Geen enkele vraag is te veel, denken altijd mee en leveren snel. Een optimale klantervaring is het resultaat."
Corine Steggink
Corine Steggink
Luxus Training
Gecertificeerd TTISI Consultant
“De Analyses van TTISI zijn het fundament onder elk teamtraject dat ik start. TTISI is voor mij een partner, waarmee ik vooral op inhoudelijk vlak graag spar. Ze helpen mij bepaalde casuïstiek soms net vanuit een andere invalshoek te bekijken waardoor ik nog meer diepgang kan aanbrengen in mijn trajecten.”
Salome vd Belt
Salomé van de Belt
Peacock Your Talent
Gecertificeerd TTISI Consultant
“De samenwerking met TTI Success Insights is al jaren TOP! Geen vraag is ze te gek en ze denken altijd graag met je mee, of dat nu inhoudelijk, commercieel of iets anders is.”
Annejet de Blecourt
Annejet de Blecourt
JETTING, Bureau voor Leiderschapsontwikkeling
Gecertificeerd TTISI Consultant
“Samenwerken met TTISI Benelux is gewoonweg een genot. TTISI staat voor “under promise and over deliver”. Ze denken pro-actief met je mee en willen je helpen om, met hun zeer nauwkeurige assessments, het beste uit mijn maar ook uit jouw relaties te halen.”
Evert Rondeel
Evert Rondeel
Practory
Gecertificeerd TTISI Consultant
"Sinds 2015 zetten wij, uiteraard na zorgvuldige certificering, de Assessments van TTI Success Insights in. De snelheid waarmee men werkt, de internationale inzetbaarheid en de persoonlijke betrokkenheid maakt het partnership met TTISI voor ons zeer waardevol."
Cleo van Amelsfort-Pinck
Cleo van Amelsfort-Pinck
Independent Recruiters Groep
Gecertificeerd TTISI Consultant
“TTISI Benelux zie ik als een partner, niet als een leverancier. Dat komt omdat TTISI met me meedenkt en openstaat voor ideeën. Ook de tools bevallen mij erg goed. Ik ken geen andere instrumenten die zo praktisch, diepgaand en concreet zijn. Een gevolg van de voortdurende productontwikkeling bij TTISI.”
Henry Bezema
Henri Bezema
Continu
Gecertificeerd TTISI Consultant
“De instrumenten van TTISI geven ontwikkeling/verander trajecten enorm veel diepgang en geven waardevolle input en praktische handvatten voor diverse vraagstukken. Het TTISI Benelux team staat altijd klaar om te ondersteunen, inspireren en mee te denken!”
Lianne van Liere
Lianne van Liere
Shift Forward
Gecertificeerd TTISI Consultant

Culturele Diversiteit; Waarom Je Altijd Rekening Moet Houden Met Lokale Verschillen!

Je begrijpt mensen pas echt als je rekening houdt met hun culturele achtergrond. TTISI heeft de afgelopen 3 decennia besteed aan het opbouwen van een zeer uitgebreide en wereldwijde database om zo zeer nauwkeurige gegevens, inclusief lokale normeringen, te kunnen verstrekken aan haar klanten.

Maak Het Verschil
Met Instrumenten Die Werken

Vertaal HR-beleid naar concrete doelen. Kies voor assessments die mensen daadwerkelijk helpen het beste uit zichzelf en elkaar naar boven te halen.