+31 (0)20 697 96 36 info@ttisi.nl

Training

DISC Assessment

TTISI Assessments vormen een concreet, effectief en praktisch vertrekpunt voor tal van trainingstrajecten. Organisaties die de professionaliteit, talenten en het zelfvertrouwen van hun staf duurzaam willen ontwikkelen, snappen dat vooruitgang begint bij inzicht. Waar sta je nu? Waar ga je naartoe? Hoe kom je daar?

Of het nu gaat om salestraining, communicatieve vaardigheden, presenteren, assertiviteit, creatief denken, omgaan met veiligheid etc., wie met de juiste zelfkennis de trainingszaal betreedt is halfweg trainingsresultaten die ècht beklijven.

Wij zien dat Salesteams die zich bewust zijn van hun eigen gedrag en de voorkeuren van hun klanten, veel beter in staat zijn om echt contact te maken. Hierdoor staan hun gesprekspartners veel meer open en lukt het verkopers om dieperliggende kritieke business issues naar boven te halen en vervolgens een veel relevanter en uniek aanbod te kunnen presenteren. Het effect op hun verkoopkansen laat zich eenvoudig raden.
Wilfred de Roos
Wilfred de Roos
Hovingh & Partners
Gecertificeerd TTISI Consultant

Hoe Trainingen nog effectiever kunnen worden met nog betere resultaten?

De Multi-Science Benadering Van Assessments!

De Multi-Science Benadering Van Assessments!

De Multi-Science Benadering Van Assessments!

Wij geloven niet dat de hele menselijke persoonlijkheid in één assessment of één vragenlijst te vangen is.

Verschillende onderdelen van de persoonlijkheid meet je met verschillende assessments en op verschillende manieren. De optelsom van deze verschillende facetten van de persoonlijkheid, zorgt voor een completer inzicht. Vandaar dat wij gebruik maken van de Multi-Science Approach: verschillende vragenlijsten en methodieken om verschillende facetten van persoonlijkheid in kaart te brengen.

Maak Het Verschil
Met Instrumenten Die Werken

Vertaal HR-beleid naar concrete doelen. Kies voor assessments die mensen daadwerkelijk helpen het beste uit zichzelf en elkaar naar boven te halen.