+31 (0)20 697 96 36 info@ttisi.nl

Wat U Kunt Verwachten Bij Het Invullen Van Een TTISI Assessment

Gaat u een TTI Success Insights Assessment invullen, dan komt u veel over uzelf te weten, meer dan u voor mogelijk houdt! Dat zelfinzicht is waardevol, bijvoorbeeld bij een ontwikkeltraject of sollicitatie. Het is niet alleen voor uzelf belangrijk om te weten waar u goed in bent en wat u leuk vindt, maar ook voor uw werkgever of opdrachtgever.

Een TTISI Assessment invullen: Zo werkt het

U krijgt van uw contactpersoon, coach of manager een code. Die gebruikt u om in te loggen op een beveiligde site. Daar vult u de vragenlijsten in. Welke vragenlijsten dat zijn, hangt af van de reden en het doel van uw TTISI traject.

U kunt geen goed of fout scoren op de TTISI vragenlijsten. Er worden in onze rapportages geen onvoldoendes of voldoendes uitgedeeld. Wij kijken vooral naar wat u te bieden heeft. Al laten we mogelijke valkuilen niet onbesproken. Omdat ook die u veel kunnen leren over uzelf.

De uitkomsten staan in duidelijke, begrijpelijke rapportages weergegeven. Deze bespreekt u met uw coach, begeleider of manager. De resultaten helpen u om goede keuzes te maken in uw professionele leven, of om uw professionele ontwikkeling concreet invulling te geven.

Vóór het invullen: De Instructies

1. Waar moet ik zijn?
Klik na het lezen van de instructies op de rode button rechts op de pagina.

2. In welke taal ga ik de vragen invullen?
In principe start de website automatisch in het Nederlands op. Maar als de internet browser van uw computer is ingesteld op Engels, start de website in het Engels op. Ga naar de taalbutton rechtsboven in het scherm en selecteer de taal waarin u straks ook de vragenlijst wilt invullen. Wij raden u aan de vragenlijst in uw moedertaal in te vullen, als deze beschikbaar is.

3. Hoe log ik in?
Kopieer de lettercombinatie (uw Antwoordcode) uit uw mailbericht en plak die in het veld direct onder Respondent Login. Klik op Start.

4. En dan?
Klik op Doorgaan om de vragenlijst op te starten. Er verschijnt nu eerst een scherm waarin het type rapport staat omschreven dat u gaat maken. Klik op Nu invullen.

5. Hoe vul ik de vragen in?
Vul eerst de benodigde persoonlijke gegevens in en klik op Doorgaan. U kunt nu beginnen met het feitelijke beantwoorden. Lees het scherm met instructies goed door en start de vragenlijst door ook nu weer op Doorgaan te klikken.

6. Ben ik klaar?
Na het beantwoorden van de laatste vraag, verschijnt een scherm waarop u uw persoonlijke gegevens nog een keer kan controleren voordat u op Opslaan klikt. Pas als u op Opslaan heeft geklikt, worden uw antwoorden bewaard.

Na het Invullen: De Vervolgstappen

Na het invullen van uw assessment bespreekt u samen met uw coach of manager wat de resultaten voor u betekenen en welke vervolgstappen u gaat nemen. Bijvoorbeeld: hoe u uw werkomstandigheden kunt aanpassen in uw voordeel. Zodat u het beste uit uzelf kunt halen, uw doelen kunt bereiken en met plezier aan het werk gaat.

Veilig en Betrouwbaar

Achter de vragenlijsten die u invult, gaan professionele assessment instrumenten schuil. Gebaseerd op jarenlange management development ervaring. En de laatste ontwikkelingen op het gebied van gedrag, mens en werkomgeving. U kunt er dus van op aan dat de uitkomsten betrouwbaar zijn.

Bovendien is de website waar u de vragenlijst invult, goed beveiligd. Uw persoonlijke gegevens kunnen nooit ingezien worden door mensen die daar geen toestemming voor hebben. Lees meer over ons privacybeleid.

Tips bij het invullen

Kies een rustig moment uit

Kies een rustige ruimte uit

Denk niet te veel na over uw antwoorden

Er is geen goed of fout!

Maak Het Verschil
Met Instrumenten Die Werken

Vertaal HR-beleid naar concrete doelen. Kies voor assessments die mensen daadwerkelijk helpen het beste uit zichzelf en elkaar naar boven te halen.